Funderingsonderzoek

Funderingsonderzoek in Den Haag

Funderingsonderzoek in Den Haag biedt specialistische bouwkundige diensten tegen betaalbare tarieven. Wij beschikken over een team van bouwkundige technici die u graag terzijde staan met al uw bouwkundige kwesties zoals keuringswerk, opname- en advies werk.funderingsonderzoek in den haag

Speciaal in het kader van funderingsonderzoek bieden wij de mogelijkheid voor een doelgerichte lintvoegmeting of vloerwaterpassing om eventuele scheefstand of verzakking van individuele gebouwen of –complexen in kaart te brengen. Hiervoor kunt u bij funderingsonderzoek in Den Haag snel en voordelig terecht wanneer u op zoek bent naar een professionele funderingsanalyse.

Zowel de lintvoegmeting als ook de vloerwaterpassing gaan uit van een exacte waterpasligging van bepaalde elementen van een pand of woning ten tijde van de bouw ervan. Door de hedendaagse afwijkingen ten opzichte van dit waterpasniveau in kaart te brengen en uitgebreid te onderzoeken, voorzien wij u van een inzichtelijke analyse omtrent de huidige (scheef)stand van het gebouw.

Funderingsonderzoek door middel van een lintvoegmeting en vloerwaterpassing.
Het hangt van de aard van de locatie af of hiervoor een lintvoegmeting of vloerwaterpas-meting gebruikt wordt. Zoals de term al doet vermoeden, heeft de lintvoegmeting de zogenaamde lintvoegen als uitgangspunt. Dit zijn bepaalde voegen aan de buitengevel van het pand, welke bij de bouw van een gebouw perfect waterpas dienen te lopen. De opname hiervan vereist specifieke metingen aan de buitenmuren van het pand en is daardoor geschikt voor funderingsonderzoek waarbij het gehele gebouw van buitenaf opgenomen kan worden.

Wanneer het niet mogelijk is om de buitengevel als uitgangspunt te nemen, dan biedt een vloerwaterpas-meting uitkomst. Hiervoor wordt simpelweg het verloop van de aanwezige vloeren als uitgangspunt genomen om de mate van eventuele verzakking aan het pand te bepalen.

Bouwtechnische keuring in Den Haag adviseert u graag aangaande de beste methodiek voor uw specifieke situatie. Neemt u eenvoudigweg telefonisch contact met ons op om één en ander door te spreken en een prijsopgave aan te vragen, evenals voor het maken van een afspraak. Wij zijn uiterst flexibel bereikbaar en hanteren geen lange wachttijden maar een snelle, deskundige aanpak van al uw bouwkundige kwesties.